radiatorbekleding-op-maat

Wie zijn wij

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van radiatorbekleding op maat. Jaarlijks produceren wij honderden radiatorombouwen op maat op onze eigen fabricagelijn. Deze kunt u eenvoudig via onze handige module ontwerpen, berekenen en bestellen. U kunt kiezen uit diverse ontwerpen. Zodra uw order binnenkomt nemen we deze in productie en wordt deze bijna altijd binnen een week bij u thuisbezorgd wat zeer snel is voor een maatwerkproduct. Sneller nodig? Dan kunt u in overleg bijna altijd binnen 1 á 2 werkdagen afhalen in Hoek van Holland. Deze radiatorombouwen worden in eigen beheer vervaardigd uit een frame van 18mm mdf medite MR V313. De decors variëren van 4 t/m 18 mm en vormen na montage een zeer stevig / zwaar geheel.

Zelfbouw

Uw radiatorombouw wordt in losse delen op maat geleverd. Deze kunt u via een eenvoudige bouwinstructie in elkaar zetten. Dit is zeer gemakkelijk middels vooraf gefreesde puzzelstukken en voor-gemonteerd constructiemateriaal. Nadat alles in elkaar is gemonteerd ontstaat er een stevige kast t.b.v. het wegwerken van uw radiator.

Warmteverlies

Door de onderste sleuf in het front wordt lucht uit de ruimte gezogen. Deze lucht wordt verwarmd door de radiator. Doordat deze warme lucht altijd opstijgt komt dit automatisch door de bovenste sleuf er weer uit. Zo ontstaat er een geconcentreerde efficiënte en behaaglijke warme luchtstroom op gang die de ruimte verwarmd.

Afwerking

De radiatorombouwen zijn gemakkelijk zelf in de grondverf te zetten en daarna in de door u gewenste kleur af te lakken. Zie ook onze afwerktips. Via onze andere tak www.radiatorombouwopmaat.nl leveren wij op RAL-kleur gespoten radiatorombouwen op maat. Deze worden in elkaar gemonteerd afgeleverd.

Vragen?

Heeft u vragen of hulp bij inmeten nodig dan helpen wij u daar uiteraard graag bij. U kunt dan contact opnemen via 06-51234611 (ook whatsapp) of info@123ombouw.nl. Een kunt daar ook een foto van de situatie naar toe sturen.