Vraag & Antwoord

Wil je een nieuwe radiatorombouw laten maken? Maar heb je liever niet zo’n radiatorombouw van de bouwmarkt die nooit echt precies past en er bovendien vaak nogal goedkoop uitziet? Dan ben je bij 123ombouw.nl op het juiste adres!

Wij maken jouw radiatorombouw exact op de door jou opgemeten maten en stijlkeuze. En bezorgen deze binnen een week, in een simpel in elkaar te zetten bouwpakket, gratis bij jou thuis!

Heb je toch nog een vraag? Of twijfel je nog voordat je een zelfbouw radiatorombouw op maat wilt bestellen? Wellicht staat jouw antwoord hier dan bij:

Bouwmarkten bieden ook kant en klare pakketten, wat is het verschil?
Het kant en klare karakter van de bouwmarkt ombouwen gaat tegenvallen. Vaak moet er nog flink wat gezaagd, geschroefd en geplakt of gelakt moeten worden. Deze ombouwen bestaan uit losse delen en het materiaal is dunner dan ons maatwerk. Wilt u warmteverlies en teleurstelling voorkomen, kies dan voor ons specialisme. Wij maken alles op maat en gebruiken daarvoor de beste materialen en lakken. Ook kijken wij naar duurzaamheid en milieu.
Van welk materiaal worden de ombouwen gemaakt?
Wij maken al onze producten van MDF Medite MR V313 met FSC keurmerk. Medite is sterk, vervormd niet, is vochtwerend en leent zich perfect voor de vele afwerkingen die wij het eindproduct geven.
Kan ik de ombouw zelf in elkaar zetten en wat heb ik daarvoor nodig?
Onze ombouwen zijn een kant en klaar bouwpakket op maat. Het is zeer eenvoudig deze in elkaar te klikken. Alle benodigdheden worden meegeleverd. Er is dus geen extra gereedschap nodig! Bovendien sturen wij bij iedere bestelling een zeer duidelijke bouwinstructie per E-mail.
Kan ik de ombouw zelf inmeten?
Jazeker, dit is helemaal niet moeilijk. Bekijk onze meethulp voor een duidelijke uitleg.
Ontstaat er warmteverlies door een ombouw te plaatsen?
Een ombouw hoeft niet per definitie de warmteafgifte van uw radiator nadelig te beïnvloeden. Integendeel! Onze ombouw kan, door zijn speciale vorm, de luchtstroom zelfs beter de ruimte waar de ombouw staat rond leiden. Voor meer informatie hierover kijk op werkwijze.
Als ik nu bestel, hoelang is dan de levertijd?
Als uw bestelling en betaling binnen is wordt er direct gestart met de behandeling en productie van uw ombouw(en). Wij streven er naar deze binnen 1-2 weken bij u in huis te hebben. Toch sneller nodig? Bel ons gerust!
Bezorgen jullie ook buiten Nederland?
Jazeker, regelmatig versturen wij pakketten naar België en Frankrijk, maar andere landen kan ook. Neem gerust even contact op voor meer informatie.

Andere vraag? Stuur ons een berichtje of bel ons op:

Bel: 06 51 23 46 11

Vragen? Stel ze via onze chat!

Of bekijk onze meethulp en afwerk tips.

Vraag & antwoord

Wist je dat een radiatorombouw van goede kwaliteit...

...zorgt voor een mooiere ruimte?

Een verwarming is over het algemeen niet het meest mooie object in een kamer. Het plaatsen van een van onze radiatorombouwen is vaak een hele simpele en betaalbare manier om de kamer, hal of bedrijfsplek een nieuw en mooier aangezicht te geven. Een radiatorombouw is vaak de ontbrekende factor die nodig is om te zorgen voor een mooie en reprensatieve ruimte. Door de vele ontwerpen die wij bieden, is er altijd iets wat perfect past bij de rest van de ruimte. 

Kies nu voor een mooier geheel!

...verloren ruimte helpt terug winnen?

Radiatoren een goede bron zijn van warmte, maar ze nemen ook veel waardevolle ruimte in beslag. Vooral voor mensen met een klein woonoppervlak, is extra ruimte creëren erg belangrijk.

Onze ombouwen zijn stevig genoeg om de vlakke bovenkant te gebruiken als zitvlak of het gewicht te kunnen dragen van zware spullen zoals een TV.

Bespaar nu ruimte!

...helpt een ruimte kindveilig te maken?

Kinderen kunnen zich lelijk verbranden aan een hete verwarming. Sommigen zetten er een hekje omheen als veiligheid. Echter is dit vaak niet een veilige en degelijke oplossing. Meestal is het ook geen fraai gezicht. Onze radiatorombouwen kunnen ervoor zorgen dat kinderen (en huisdieren) zich niet kunnen verwonden of verbranden aan de verwarming. Mocht de verwarming heet water beginnen te spuwen of andere storingen vertonen, helpt de radiator ombouw ook bij het (tijdelijk) veilig houden van kinderen en/of huisdieren, totdat extra veiligheidsmaatregelen genomen kunnen worden.

Kies nu voor meer veiligheid!

...zorgt voor geluidsreductie?

Door de verwarming te bekleden met een radiatorombouw, kunnen de karakteristieke geluidjes, zoals het onaangenaam gesis, getik of borrel geluiden, ook minder merkbaar worden.

Het voorkomt ook per ongeluk stoten tegen de radiator wat vaak bij de buren hoorbaar is.

Kies nu voor meer stilte!
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te kunnen gebruiken en jouw bestellingen juist in te kunnen voeren! Update mijn browser nu

×