Over ons

De enige échte zelfbouw radiatorombouw, gratis thuis bezorgd!

Op zoek naar een mooie en stevige radiatorombouw? De enige échte zelfbouw radiatorombouw kun je zelf snel, gemakkelijk én zonder gereedschap in elkaar kan zetten. Alles wordt compleet en gratis thuis bezorgd.

Door jarenlange ervaring in productie van radiatorombouwen, zijn wij gefocust op klanttevredenheid. Wij bieden een professioneel product voor zowel particuliere en zakelijke klanten.

Nu bestellen

Of bekijk onze meethulp en afwerk tips.

Waarom 123ombouw?

 • Gratis advies
  Wij denken graag kosteloos mee bij het maken van keuzes en indien gewenst controleren wij telefonisch de opgegeven maten.
 • Kwaliteit
  Gemaakt van hoogwaardig FSC gecertificeerd MDF en met de grootste precisie door een CNC machine geproduceerd.
 • Snel en gemakkelijk
  Elke ombouw wordt compleet geleverd met een digitale handleiding. Het in elkaar zetten is zo eenvoudig als een kinderpuzzel.
 • Korte levertijd
  Elke bestelling wordt direct in behandeling genomen en is de ombouw binnen 1 week in huis. Vakkundig ingepakt en gratis verzonden.
 • Garantie
  Elke ombouw wordt voor verzending uitvoerig gecontroleerd op compleetheid, schade en/of constructiefouten. Mochten er door u toch eventuele fouten en/of transportschade worden geconstateerd dan wordt dit snel en kosteloos opgelost.
Reviews op Google

Ervaringen met 123ombouw.nl

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te kunnen gebruiken en jouw bestellingen juist in te kunnen voeren! Update mijn browser nu

×